nieuws

Britse makelaar biedt fraudeverzekering

Archief

De Britse makelaar Heath Lambert is een samenwerking aangegaan met het kredietinformatiebureau Equifax voor de ontwikkeling van een verzekering tegen identiteitsdiefstal en fraude

De polis bevat een automatisch lidmaatschap van Equitax Credit Watch Gold, een dienst die de klant attent maakt op veranderingen in zijn kredietpositie die zouden kunnen duiden op identiteitsdiefstal of fraude. Daarnaast biedt de verzekering onder meer een 24-uurs service voor telefonisch rechtskundige bijstand en pro-actief contact namens de klant met organisaties om vergoeding te vragen. Uit onderzoek is gebleken dat 23% van de respondenten al slachtoffer is geworden van fraude, waarbij oplichting met een creditcard met 60% bovenaan staat, aldus Heath Lambert.

Reageer op dit artikel