nieuws

Briffaut (ex-AXA) naar FCI

Archief

William Briffaut (40) is per 1 oktober toegevoegd aan de directie van Fortis Corporate Insurance (FCI). Hij wordt als technisch directeur resultaatverantwoordelijk voor alle branches.

Actuaris Briffaut was sinds 2001 lid van de directie van AXA Schade, maar vertrok daar enkele maanden geleden na het toetreden van Bram van der Slikke (verzekeringstechniek) en Ron Gardenier (operations) tot de schadedirectie.
Briffaut gaat bij FCI directievoorzitter Patrick Coene en Michiel Vervliet vergezellen. Hij neemt de aandachtsgebieden Techniek, Actuariaat en Herverzekering op zich. Coene blijft verantwoordelijk voor ICT, Financiën en business development en voor de Belgische activiteiten. Michiel Vervliet blijft verantwoordelijk voor Nederland en Personeel, Communicatie en Juridische Zaken.

Reageer op dit artikel