nieuws

Brief met pijnstillers schiet in het verkeerde keelgat

Archief

Egeler en Partners in Bilthoven heeft opschudding veroorzaakt door een mailing met een strip paracetamol-tabletten.

Onder het motto ‘krijgt u ook hoofdpijn van de premieverhogingen?’ attendeerde Egeler en Partners driehonderd klanten op een aov van Fundum. Het motto werd ondersteund door het meezenden van een strip met tien paracetamol-tabletten. Een boze ontvanger die als kleuter een rondslingerend aantal pijnstillers had verorberd en daar bijna aan was doodgegaan, schoot het ‘cadeautje’ in het verkeerde keelgat. Hij tipte De Telegraaf, die er over publiceerde, en de Inspectie voor de Volksgezondheid die het advieskantoor een brief stuurde. “Wij waren ons van geen kwaad bewust”, zegt Niels Egeler. “De mailing is uitsluitend naar zakelijke klanten gegaan. Aan de kans dat een kind het stripje in handen zou krijgen en er van zou snoepen, hebben we totaal niet gedacht. Die kans is natuurlijk verwaarloosbaar. De boze ontvanger heeft ons, voor hij De Telegraaf tipte, een woedend e-mailtje gezonden. Uiteraard hebben we toen de actie stopgezet.”

Reageer op dit artikel