nieuws

Breur van CAK start dienst- verlener voor intermediair

Archief

Nico Breur stapt op 1 mei op als mededirecteur van CAK. Hij start met Assurantie Service Centrum, een mix van een postenbank en een administratieve dienstverlener voor assurantiekantoren in de Drechtstreek.

Assurantie Service Centrum dat in de wandelgangen ASC gaat heten, gaat assurantiekantoren alle administratieve taken uit handen nemen, zodat zij zich volledig, onder eigen naam, kunnen richten op de bemiddeling. Bovendien kan op deze manier gebruik worden gemaakt van bonusregelingen. ASC gaat ook als postenbank fungeren en zal de aangesloten kantoren een volledig pakket leven-, schade-, hypotheek- en beleggingsproducten bieden. De provisie wordt minus servicekosten doorgesluisd naar de assurantiekantoren (die niet financieel deelnemen in ASC) en wel volledig eigenaar van hun portefeuille zijn. Voor de toekomst denkt Breur aan producten die de kantoren onder eigen label kunnen brengen.
“Het bereik van ASC betreft het Drechtstedengebied”, zegt Breur. “In dit gebied, wil ik exclusief gaan samenwerken met maximaal vijftig kantoren.”
Op dit moment heeft Breur nog geen agentschap “maar wel toezeggingen voor bonusregelingen”. Officieel hebben zich nog geen kantoren aan ASC verbonden. “Wel heeft een aantal al enthousiast gereageerd”.

Reageer op dit artikel