nieuws

Brand bij Zurich

Archief

Met de overstap van Aon Nederland naar Zurich heeft André Brand (38) begin deze maand weer gekozen voor voortzetting van zijn loopbaan bij een verzekeraar

Van 1990 tot 1996 was hij werkzaam voor de Nederlandse vestiging van Royal Global in Rotterdam. Als directeur van de afdeling Brand bij Aon hield Brand het bijna twee jaar vol. “Het werk als verzekeraar, het ja of nee tegen een post kunnen zeggen, bevalt me beter dan het werk van een makelaar. Overigens heb ik in goede harmonie afscheid genomen bij Aon”, zegt Brand. In de nieuwe functie volgt hij Gerjan Ananias op, die naar elders is vertrokken. Brand heeft de leiding van de business-unit Corporate Accounts. Daaronder vallen woningbouwcorporaties en gemeenten, grote relaties, wegtransport, volmachten, risk-engineering en employee-benefits. “Zurich heeft een moeilijke tijd doorgemaakt. Het is een uitdaging om de komende jaren een leidende positie te verwerven.”

Reageer op dit artikel