nieuws

Brancheorganisaties tekenen convenant Schadepreventie

Archief

De brancheorganisaties NVA, NBVA en het Verbond van Verzekeraars tekenen aanstaande maandag het convenant Schadepreventie

“Dit convenant is noodzakelijk om meer aandacht voor schadepreventie te krijgen in verband met schadelastbeheersing en het verzekerbaar houden van risico’s”, aldus een woordvoerder. Het convenant richt zich op de periode november 2004-november 2009 en wordt in twee delen uitgevoerd. Het eerste werkprogramma richt zich op het bedrijfsleven en bestaat o.m. uit een preventiecursus, een internetsite, geautomatiseerd systeem van risico-informatie, ontwikkelen toolkit voor MKB en een preventieprijs voor het intermediair. Voor het werkprogramma is € 300.000 beschikbaar. In de loop van 2006 wordt een werkprogramma gericht op de consument ontwikkeld.

Reageer op dit artikel