nieuws

Branchedag Avéro in trek

Archief

Voor de branchedag Volmachten van Avéro Achmea in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit in Breukelen van de zomer was zoveel belangstelling dat het bedrijf inmiddels nog twee extra bijeenkomsten heeft georganiseerd, op 11 september en 11 oktober

Volgens Ronald Biemans van de afdeling volmachten van Avéro Achmea is er bij de volmachtkantoren veel behoefte aan extra informatie op het gebied van bedrijfsschade, omdat de materie zo complex is. “Een bedrijfsschade kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van een bedrijf. Ook de hoogte van de eventuele uitkeringstermijn wordt vaak onderschat. Standaard wordt uitgegaan van 52 weken wat in veel gevallen te kort is.” Aan de branchedagen hebben in totaal 35 kantoren meegedaan met bij elkaar zo’n 90 deelnemers.

Reageer op dit artikel