nieuws

Boycot Care afgeblazen

Archief

Stichting Schadegarant heeft besloten om de plannen voor een boycot van schadeketen Care niet door te laten gaan. Eerder al liet Unigarant weten de omstreden uitgifte van mountainbikes via de Care-vestigingen -de oorzaak van alle commotie- te staken. “Dit besluit is voor ons voldoende aanleiding om de voorgenomen sancties tegen Care Schadeservice te herroepen”, zegt Schadegarant nu.

Medio maart startte ANWB-dochter Unigarant een actie waarbij tussenpersonen mountainbikes kunnen verdienen met de verkoop van de polissen ‘Volledig Casco met Schadeservice’, die digitaal worden gesloten via SalesGarant. De mountainbikes worden verdiend per vijftien polissen. De vestigingen van Care fungeerden als uitgiftepunt voor de fietsen, maar dat stuitte op bezwaren van Schadegarant, waarbij Care is aangesloten.
Schadegarant zegt commerciële acties van concurrenten niet te willen dwarsbomen, maar heeft wel bezwaren als haar eigen contractpartners daar een rol in spelen.

Reageer op dit artikel