nieuws

Bovemij komt met tankstationpolis

Archief

Bovemij, verzekeringsdochter van de Bovag, heeft een uitgebreide polis geïntroduceerd voor tankstations. De verzekering dekt alle risico’s van tankstations.

De nieuwe tankstationpolis is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen de afdeling tankstations van de Bovag en huisverzekeraar Bovemij.
Er is gekozen voor een indeling in negen rubrieken waarbij zowel de hoedanigheid van particulier/gezin als van bedrijf zijn meeverzekerd: aansprakelijkheid, rechtsbijstand, arbeidsongeschiktheid, uitgebreide gevaren brand (inboedel/opstal), bedrijfsschade, elektronica, geldtransport, ziekteverzuim (100% dekking), en levensverzekeringen/pensioenen.
Afhankelijk van de individuele situatie kan een dekking op maat worden samengesteld, aldus Bovemij. Deze maand nog wordt een mailing verstuurd naar alle tankstations en garagebedrijven aangesloten bij de Bovag.

Reageer op dit artikel