nieuws

Bovemij in garantiefonds met MG- en Roverdealers

Archief

Particulieren die tussen 1 juni 2003 en 1 juni 2005 een MG of een Rover hebben geregistreerd (dus op kenteken gezet), kunnen gebruikmaken van het nieuwe Bovag-MG/Rover Garantiefonds. Dit fonds is door de brancheorganisatie Bovag en de MG/Rover-dealers in samenwerking met verzekeringsmaatschappij Bovemij in het leven geroepen Aanleiding hiervoor is het faillissement van de Britse autoproducent MG/Rover. Dankzij het fonds kunnen MG- en Rover-rijders zich – ondanks het faillissement – beroepen op de bij de aanschaf van hun auto gestelde garantiebepalingen.

MG- en Rover-rijders die hun auto vóór 15 maart 2004 registreerden, hebben twee jaar garantie. Wie zijn auto tussen 15 maart 2004 en 1 juni 2005 registreerde, heeft drie jaar garantie. Binnenkort ontvangen deze 1.752 MG- en Roverrijders een garantiecertificaat van hun dealer als bewijs van de nieuwe garantiedekking.

Reageer op dit artikel