nieuws

Boomkamp: nog één maand AXA

Archief

Paul Boomkamp (37) verlaat per 1 juni de raad van bestuur van AXA. Hij heeft zes jaar bij het bedrijf gewerkt.

“Een bestuurlijk verschil van inzicht” is volgens de verzekeraar de reden voor zijn vertrek. Boomkamp werkt tot zijn vertrek de twee personen in die zijn plaats in het bestuur tijdelijk opvullen. Dat zijn Paul de Bruijn (47) en Harry de Brauw (59).
De Bruijn is ICT-directeur bij AXA en krijgt nu logischerwijs binnen het bestuur de ICT-zaken onder zijn hoede. De Brauw wordt verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Hij werkte voorheen onder meer bij WestlandUtrecht en Stater.
De raad van bestuur, bij AXA management committee geheten, staat onder leiding van Jan van den Berg en bestaat verder uit Larry van der Schoor en Bert Jan Tiesinga.

Reageer op dit artikel