nieuws

Bonusprovisie voor hypotheek CDK Bank

Archief

Tussenpersonen die met succes hypotheken van CDK Bank adviseren, worden de komende weken extra beloond. De bank beloont elke geslaagde transactie met een bonus van f 250. De hypotheekactie loopt tot en met 19 juni.

De bonus is een onderdeel van een voorjaarsactie die de verkoop van een CDK-hypotheek in combinatie met een Depot Rekening Bank moet stimuleren. Voor klanten van het intermediair ligt er f 500 aan cadeaubonnen van een tuincentrum of de helft in contanten klaar. Door de bank zijn inhaakadvertenties ontwikkeld voor het intermediair.
Verder worden onder de naam ‘Hypotheken Plus’ enkele seminars voor hypotheekadviseurs van tussenpersonen gehouden. Onder meer wordt tijdens deze seminars aan de hand van praktijksituaties ingegaan op de totaaladvisering en complexe(re) hypotheekconstructies.
Bijsluiter
CDK Bank heeft voor het intermediair een bijsluiter ontwikkeld die de naam ‘/-mail’ heeft meegekregen. Deze fullcolour bijsluiter zal gaan over diverse actuele bancaire onderwerpen, te beginnen over hypotheken. “Met het marketinginstrument kan het intermediair extra de aandacht op zich vestigen als financieel adviseur in de breedste zin het woord”, aldus CDK Bank. Het product verschijnt vier keer per jaar.

Reageer op dit artikel