nieuws

Bolle Groep vestigt nieuw kantoor ‘Hollandsch Advies Gilde’ in

Archief

Zeist

De Mr Bolle Groep in Den Haag heeft een nieuw assurantiekantoor gevestigd in Zeist onder de naam ‘Hollandsch Advies Gilde’.
Het kantoor gaat schade- en levensverzekeringen verkopen en zal naar verwachting een bemanning krijgen van circa 12 personen, aldus algemeen directeur drs H. Louwerens van de groep.
Directeur van het Hollandsch Advies Gilde is M. Koole, voorheen commercieel directeur bij de NVG (Aegon).
Formeel is het assurantiekantoor de voortzetting onder deze naam van het assurantiekantoor ‘Mr Bolle Assuradeuren Accountants Service’ in Standdaarbuiten.
‘Bolle komt naar u toe’
De Mr Bolle Groep stelt telefonisch en via een invulbon in haar klantenblad ‘Bolle bulletin’ vast welke relaties (particulieren en bedrijven) prijs stellen op bezoek aan huis van een buitendienstadviseur van Bolle. De adviseur brengt een cadeautje mee, beantwoordt gratis alle verzekeringsvragen en geeft vrijblijvend advies, aldus het bulletin.
Van de mogelijkheid om een adviseur thuis te ontvangen, wordt volgens Louwerens gretig gebruik gemaakt. De buitendienst bestaat nu uit drie juristen die “zwaar nageschoold” zijn op het gebied van verzekeringen. Volgend jaar wordt het team uitgebreid tot vijf personen.
“Eerst hebben we door middel van direct mail een flinke klantenkring opgebouwd en nu gaan we bij die klanten directe verkoop toepassen. We blijven daarnaast werken door middel van direct mail”.
Bolle heeft via de media geducht aan de weg getimmerd met het produkt ‘De trots op mijn Bedrijf Polis’, een verzekering van de Nieuwe Hollandse Lloyd.
Werknemers van 48 grote beursconcerns kunnen via die verzekering beleggen in hun eigen onderneming.
Bolle heeft op de advertenties ongelooflijk veel respons ontvangen, zegt Louwerens. “De aanvragen beginnen nu binnen te komen”. Door de bedrijfsspaarregelingen heeft volgens hem het hele levensverzekeringsbedrijf nu de wind mee.

Reageer op dit artikel