nieuws

Boks-Oolbekkink koopt Gosejacob

Archief

Het Holtense assurantiekantoor Boks-Oolbekkink heeft NVA-collega Gosejacob Assurantiën in Enschede overgenomen.

Het zes medewerkers tellende kantoor van Gosejacob komt onder leiding te staan van Ruud van Bommel. Hij was acht jaar lang als accountmanager in dienst van de NVA. Voormalig Gosejacob-eigenaresse Christine Schut heeft zich uit het bedrijf teruggetrokken.
Het intermediairbedrijf waaronder Boks-Oolbekkink valt, telt inmiddels 34 medewerkers. Vorig jaar werd Beijer & Co in Deventer overgenomen, terwijl onder de holding ook nog Vrielink Assurantiën (Diepeveen), volmachtbedrijf TN Nederland en Verzekermijnu.nl vallen. De portefeuille telt inmiddels zo’n tienduizend relaties. “Alle kantoren blijven onder hun eigen naam werken”, zegt directeur Rik Oolbekkink.
Ambities
Oolbekkink heeft ambities voor verdere overnames. Dat moeten bedrijven zijn in de regio die zich van Deventer uitstrekt tot aan de Duitse grens. “Afhankelijk van het bedrijf dat we overnemen, wordt dat deels door een bank of verzekeraar gefinancierd. Maar de familie investeert ook en ik mag rekenen op de steun van een privé-investeerder.”

Reageer op dit artikel