nieuws

Bodenhausen algemeen directeur Damave Financieel Adviescentrum

Archief

Na bijna tien jaar te hebben gewerkt als hoofd van het bureau hypotheekbemiddeling van Delta Lloyd, waagde Chr.W. Bodenhausen (40) onlangs de overstap naar Damave Financieel Adviescentrum in Haarlem. Als algemeen directeur wel te verstaan. In deze functie volgde hij de tweehoofdige directie op, bestaande uit H. Damave en mevr. E. Diepstraten. Zij blijven als adviseur verbonden aan het tien jaar oude bedrijf en zijn ook elk voor 15% aandeelhouder. De overige 70% is sinds twee jaar in handen van W.B.D. Lippmann Groep, onderdeel van de Nieuw Rotterdam Groep.

Bodenhausen kent Damave Financieel Adviescentrum al vanaf de start in 1984. “Het was de eerste tussenpersoon die ik samen met een leveninspecteur bezocht. Harry Damave begon tussen de schuifdeuren, maar dankzij zijn goede neus voor zaken is zijn bedrijf in tien jaar uitgegroeid tot 14 medewerkers. En voor het einde van dit jaar komen daar nog eens drie mensen bij.”
Zelf beschouwt hij zijn functie als een commerciële uitdaging. “Werken op je routine is niet echt leuk. Bovendien wilde ik de andere kant wel eens meemaken. Bij Delta Lloyd zit je vaak in de beklaagdenbank als het gaat om de contacten met het intermediair. Overigens, niet altijd onterecht”, aldus Bodenhausen.

Reageer op dit artikel