nieuws

BNMW Groep

Archief

Drie jaar na de start van het bedrijf aan het Moleneind, heeft begin deze maand de BNMW Groep in Drachten haar nieuwe kantoor, aan de Eikesingel 13, in gebruik genomen. Na gedurende tal van jaren in loondienst te hebben gewerkt, eerst bij Unas en later bij een assurantiekantoor, startte Jaring de Braak op 1 maart 1995 met een eigen bedrijf in Drachten. Zijn ‘De Braak Pensioen & Hypotheek’ werd per 1 januari 1996 versterkt door de komst van medevennoot mr. Jörgen Norg. Tot 1 januari 1997 bestond de doelgroep voornamelijk uit particulieren. Toen kwamen er twee vennoten bij: Dick Mollema, die bijna tien jaar inspecteur bij Amev was geweest, en Luppe Westerhuis, die gedurende lange tijd bij de Rabobank actief is geweest en enkele jaren inspecteur bij Avéro was. Beiden brachten ruime ervaring op het terrein van bedrijfsverzekeringen in. Door de uitbreiding van de activiteiten dekte de naam ‘De Braak Pensioen & Hypotheek’ niet meer goed de lading. Daarom is per 1 januari de BNMW Groep opgericht, waarin de eerste letters van de achternamen van de vennoten zijn gebundeld. De jonge groep heeft inmiddels een bestand van 650 particuliere en honderd zakelijke relaties opgebouwd, en telt negen medewerkers.

De vennoten v.l.n.r. Westerhuis, De Braak, Norg en Mollema.

Reageer op dit artikel