nieuws

Bliksem in de praktijk

Archief

Onweer is in. Ook in verzekeringsland neemt de belangstelling voor dit natuurverschijnsel toe. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien het door bliksem veroorzaakte schadebedrag eveneens een stijgende lijn vertoont.

Uneto en Kema organiseren in maart het tweejaarlijkse ‘bliksemseminar’, omdat volgens deze organisaties met goede voorlichting veel schade voorkomen kan worden. Tijdens het praktijkgerichte bliksemseminar, met Nederlandse en buitenlandse sprekers, krijgen bezoekers meer begrip van het fenomeen bliksem en de beschikbare beveiligingstechnieken. Tevens is er veel tijd gereserveerd voor discussies, zodat ook specifieke vragen aan bod kunnen komen.
Het seminar (f 885 excl. BTW) wordt op 11 en 12 maart gehouden in het Nationaal Sportcentrum Papendal, Arnhem. Voor meer informatie: tel. 079-32.50.650.

Reageer op dit artikel