nieuws

Blikschade

Archief

Begin 2008 start Rijkswaterstaat, in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars en de politie een campagne: ‘Blikschade? Weg vrij’. Doel is het ontstaan van files op de snelwegen terug te dringen, door de weg na een ongeval, mits er geen gewonden zijn gevallen, zo snel mogelijk door de betrokkenen te laten vrijmaken.

Bergersmarkt
VVD-kamerlid Paul de Krom wil graag van minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat weten of hij van plan is de bergersmarkt door de NMA te laten doorlichten. Zo’n 90% zou in handen zijn van de VHD/Europ Assistance combinatie. Volgens De Krom komen er signalen uit de markt dat de berging van voertuigen, met name in de Velser-, Wijker- en Schipholtunnels, problematisch is.
Tweedehands onderdelen
Centraal Beheer Achmeaì¥Á_ ___ø_¿_______________n__ _bjbjà_à_______________________1___,j__,j__j_______[_______________________ÿÿ__________ÿÿ__________ÿÿ__________________l_____6_______6___6_______6_______6_______6_______6_______________J_______Ð_______Ð_______Ð___8___( __ _rlichtingsdelen en ruim 16.000 plaatwerk- en montagedelen.
Woonverzekeringen
In oktober publiceert onderzoeksbureau MoneyView een ‘Research Special’ over inboedel- en opstalverzekeringen, waarin een overzicht wordt gegeven van de actuele stand van zaken in deze branche: marktomvang, distributiewijzen en actuele trends komen aan bod. Kosten: _ 1.495 (excl. btw). Info: www.researchspecial.nl.
Gratis taxatie
Volmachtbedrijf Kok Assurantiën in Rotterdam heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Troostwijk Taxaties. In het kader van de onlangs geïntroduceerde gebouwenverzekering Kok Appartementenpolis zal Troostwijk de taxaties verzorgen. Bij het sluiten van een vijfjarig contract hebben verzekerden met een Appartementenpolis onder meer recht op een gratis taxatie.

Reageer op dit artikel