nieuws

Blik op werk

Archief

Sinds januari werken vragers, aanbieders en cliënten op de arbo- en reïntegratiemarkt met elkaar samen in de stichting Blik op Werk, om de transparantie op deze markten te verhogen. De website van de stichting – www.blikopwerk.nl – geeft toegang tot vier instrumenten: de Keuzegids (voorheen Reïntegratiemonitor), het BOA-keurmerk voor arbodiensten, het Borea-keurmerk voor reïntegratiebedrijven en het Reïntegratiemeldpunt, met een overzicht van gemeentelijke aanbestedingen voor reïntegratiediensten.

Zilveren Kruis
Verzekerden van Zilveren Kruis Achmea die hun oude zorgpas inleveren bij een filiaal van Hans Anders of Het Huis Opticiens, krijgen naast de bestaande voordeelregeling extra korting op een zonnebril. Bovendien worden de ingeleverde zorgpassen milieuvriendelijk verwerkt. Het Huis Opticiens geeft 10% korting op een merkzonnebril en Hans Anders biedt _ 5 tot _ 20 korting.

Reageer op dit artikel