nieuws

BLG Hypotheken werkt aan intranet voor tussenpersonen

Archief

BLG Hypotheken zegt hard te werken aan een extranet, zodat het intermediair zo meteen de gegevens van zijn klanten direct kan inzien.

Op dit moment is de Limburgse hypotheekverstrekker bezig met het uitwerken van een elektronisch informatiesysteem. Dit intranet is de voorloper van de intermediairsite. “Om kinderziektes te voorkomen gaan we eerst intern proefdraaien”, aldus BLG in Hypothema, het relatieblad voor tussenpersonen. “Het grote voordeel van een digitale ‘documentatiemap’ is dat er gemakkelijk iets opgezocht kan worden en dat de map altijd up-to-date is.”
Ook de voorbereidingen voor een consumentensite zijn in volle gang. “Tijdens de eerste fase die rond de zomer wordt geïntroduceerd zal er algemene informatie beschikbaar zijn. Deze informatie is vergelijkbaar met onze folderreeks.” Verder is het plan de rentetarieven op de site te plaatsen. “Ook hier maken we gebruik van de mogelijkheid om de consument naar u door te verwijzen”, zo stelt BLG het met haar samenwerkende intermediair gerust. De mogelijkheid om berekeningen te maken, komt pas later beschikbaar op de site.

Reageer op dit artikel