nieuws

BLG Hypotheken verlaagt rente 2-jaars hypotheken

Archief

BLG Hypotheken, onderdeel van de SNS Groep, heeft de rente voor 2-jaars hypotheken, aangeboden via arrangementspartner NOG, verlaagd met 0,3%.

Het nieuwe tarief voor 2-jaars spaarhypotheken (incl. rentebedenktijd in laatste jaar) met garantie (NHG) bedraagt 6%. Voor 2-jaars spaarhypotheken tot 75% van de executiewaarde is de rente 6,2%, en tot 100% van de executiewaarde 6,4%. Daarboven is de rente 6,5%.
Voor aflossingsvrije, gemengde, en Fortuin-hypotheken met rentevaste periode van twee jaar en bedenktijd in laatste jaar, is het tarief 0,1% lager. Tevens is voor deze hypotheekvormen een 10-jaars rentetarief ingevoerd.
Voor 2-jaars lineaire en annuïteitenhypotheken liggen de tarieven 0,2% onder de rente van spaarhypotheken.

Reageer op dit artikel