nieuws

Bisso weer terug naar Zweden ‘Scheurverzekeraar’ Bisso heeft zijn

Archief

leden via een e-mailbericht laten weten terug naar Zweden te verhuizen

“Zoals verwacht heeft De Nederlandsche Bank een onderzoek ingesteld naar Bisso. Om uw gegevens te waarborgen heeft Bisso Zweden alles nu in eigen beheer. Dat wil zeggen dat alle correspondentie plaatsvindt via info@bisso.se,” aldus een e-mail van Bissogroup Nederland aan de leden, waarop niet meer gereageerd kan worden. Alle correspondentie met Bisso moet in het Engels plaatsvinden. Het onderzoek door de Nederlandsche Bank naar de activiteiten van Bisso in ons land, waaraan in de e-mail wordt gerefereerd, wordt uitgevoerd in opdracht van minister Donner van Justitie naar aanleiding van Kamervragen van Boris van der Ham (D66). Hij wil weten of de producten die Bisso aanbiedt (economische bescherming tegen snelheidsboetes of parkeerbonnen) een verzekering genoemd kunnen worden en wat de overheid van plan is daartegen te doen. De woordvoerder van De Nederlandsche Bank wil geen mededelingen doen over de status en het verloop van het onderzoek.

Reageer op dit artikel