nieuws

Binnenkort avp zware risico’s

Archief

Terminus zal binnenkort daadwerkelijk een avp voor zware risico’s introduceren. De maatschappij heeft onlangs voor deze branche vergunning verkregen van de Verzekeringskamer.

Op de ontwikkeling van een dergelijke avp was aangedrongen door de Ombudsman Schadeverzekering. Hij acht het maatschappelijk onaanvaardbaar, dat bijvoorbeeld gezinsleden van strafrechtelijk veroordeelden onverzekerd blijven, “vooral omdat met name derden van deze situatie de dupe kunnen worden”.
De introductie is vertraagd omdat de maatschappij haar voorgenomen naamswijziging nog niet heeft kunnen uitvoeren. Na een prijsvraag had Terminus begin dit jaar gekozen voor ‘NV Unicum Verzekeringen’. Een tussenpersoon uit het Noord-Brabantse Oeffelt, wiens kantoor ook Unicum heet, heeft juridische stappen tegen Terminus ondernomen.

Reageer op dit artikel