nieuws

Binnendijk-Bree verzelf- standigt regresafdeling

Archief

Transportexpertisebureau Binnendijk-Bree heeft de regresactiviteiten verzelfstandigd. Tevens zijn buitenlandse expertisebedrijven overgenomen.

De verzelfstandiging van de regresactiviteiten heeft ertoe geleid dat claimbeoordeling en regresvoering nu worden uitgevoerd door International Recovery Services. Dit bedrijf, gevestigd op Amsterdam Airport Schiphol, zal ook werkzaam voor bedrijven die geen transportverzekering hebben, dan wel een hoog eigen risico op hun transportpolis hebben.
Het postadres van International Recovery Services luidt: postbus 75661, 1118 ZS Amsterdam Airport Schiphol. Tel. 020-653.04.63 / 020-653.62.57 (fax).
Amerikaanse overnames
Binnendijk-Bree is ook actief op de buitenlandse markt. Het expertisebureau heeft de Amerikaanse bedrijven Associated Independent Marine Surveyors en Transatlantic Marine Claims Agency overgenomen.
Asociated Independent Marine Surveyors is een transportschade-expertisebureau met vestigingen in Jersey City, Miami, en Long Beach en met bijkantoren in Houston en Montreal. Transatlantic Marine Claims Agency te New York is een averij-agentschap.

Reageer op dit artikel