nieuws

Binnendienst Randstad naar TBF

Archief

TBF Assuradeuren uit Maassluis neemt per 1 juli de administratie over van Randstad Assurantiegroep uit Den Haag.

De vestiging van Randstad gaat dicht. De vijftien binnendienstmedewerkers gaan over naar TBF, die groeit tot vijftig medewerkers. “We hebben in ons pand aan het Statenplein geen mogelijkheid om uit te breiden”, zegt directeur Theo Hanzon, tevens een van de drie aandeelhouders. “Daarnaast kunnen we ons nu helemaal richten op de commercie. We waren de laatste tijd vooral intern gericht en konden, mede door de nieuwe regelgeving, niet én commercieel én administratief goed bezig zijn. We zijn met name goed in pensioenen, touringcarverzekeringen en via de beurs in Brand en Aansprakelijkheid.”
De vijf buitendienstmedewerkers en de directie van Randstad gaan eveneens werken vanuit de locatie van TBF. In de overname van de administratie is ook Verhago betrokken, het volmachtbedrijf van Randstad. Het eigendom van de uitbestede portefeuille, goed voor circa _ 2 mln premie op jaarbasis, wijzigt niet.
TBF
Het in 2002 opgerichte TBF doet inmiddels voor ruim honderd kantoren de inkoop op schadegebied. “We werken daarnaast ook voor andere inkoopcombinaties die een bepaald product bij ons afnemen, zoals onze woonlastenbeschermer”, zegt directeur Sander Franken.
Van vijftien kantoren is nu de volledige administratie overgenomen. Momenteel wordt gewerkt aan het online openstellen van de backoffice. “We hebben daarvoor eigen ICT’ers in dienst genomen; ik verwacht dat we begin volgend jaar onze administratie online toegankelijk hebben”, zegt Franken.

Reageer op dit artikel