nieuws

Bijna vierhonderd tussenpersonen kloppen aan bij Verzekeringssite

Archief

Bijna vierhonderd tussenpersonen hebben zich al aangemeld op de Verzekeringssite, de nieuwe vergelijkingssite met gegevens van ruim vijftig verzekeraars.

De site (www.verzekeringssite.nl), waar de consument sinds afgelopen dinsdag online een offerte kan aanvragen, zet behalve de premies ook de polisvoorwaarden op een rij (zie ook AM 10, pag. 8). Vanaf begin mei stond de site al open voor het intermediair: bijna vierhonderd tussenpersonen verspreid over het land, hebben zich inmiddels gratis ingeschreven. De verzekeringssite stuurt hen per e-mail de aanvragen door.
Mailing
Volgens initiatiefnemer Erik Hordijk zouden zich dagelijks “enkele tientallen tussenpersonen” inschrijven. In totaal zijn ruim tweeduizend tussenpersonen per e-mail op de hoogte gebracht van de nieuwe site. “Uiteraard hebben we met deze mailing niet alle tussenpersonen bereikt, maar in ieder geval wel de grote kantoren”, zegt Hordijk.
Plan was om meteen alle schadeverzekeringen, met uitzondering van medische varia, op de site aan te bieden. Inmiddels heeft Hordijk besloten met vier schadeverzekeringen te starten: auto, inboedel, avp en rechtsbijstand. “Na verloop van tijd volgen doorlopende reis, aansprakelijkheid en opstal. Eerst maar eens kijken hoe dit loopt.”
De Verzekeringssite start overigens geen grootscheepse reclamecampagne. “We zijn te vinden via allerlei zoekmachines, via links op andere sites en via publiciteit in kranten en tijdschriften”, aldus Hordijk.

Reageer op dit artikel