nieuws

Bijleenregeling

Archief

De Belastingdienst let dit jaar bij de controle van de aangifte inkomstenbelasting extra op het naleven van de bijleenregeling. Bekeken wordt of de overwaarde uit de verkochte woning (volledig) is gebruikt voor de aanschaf van de nieuwe woning. Zo niet, dan geldt geen volledige hypotheekrenteaftrek.

Levensloop Aegon
De gemeente Amsterdam (22.000) medewerkers heeft als duizendste werkgever een collectief levensloopcontract gesloten met Aegon, dat beschikt over een bestand van 600.000 potentiële collectieve levensloopklanten.
Rentewekker
Woningbezitters, al dan niet klant bij Postbank, kunnen zich bij de ING-dochter nu aanmelden voor de Hypotheekrentewekker. Deze gratis dienst geeft een melding zes maanden voor het aflopen van de rentevaste periode en geeft bericht als het volgens de Postbank gunstig is om over te sluiten.

Reageer op dit artikel