nieuws

Bij Voogd & Voogd in één klap van autoverzekeraar veranderen

Archief

Bij volmachtbedrijf Voogd & Voogd kan het intermediair vanaf vandaag met één handeling de autoverzekering van een klant muteren, zelfs tot en met het wijzigen van verzekeraar.

Onderzoek leerde dat zeker 70% van de tussenpersonen er in de praktijk niet aan toekomt om bij wijziging van een autopolis opzoek te gaan naar een beter aanbod voor zijn klant. Met de applicatie ‘E-wijziging’ maakt Voogd & Voogd het mogelijk bij het wijzigen van een autopolis direct premies en polisvoorwaarden te vergelijken en eventueel een andere polis te sluiten.
Door de interne koppeling van bestanden is voor het overstappen naar een andere verzekeraar binnen de achttien volmachten geen opzegkaartje meer nodig, vervalt het schriftelijke aanvraagformulier, komt het uitwisselen van de bonus-malusverklaring te vervallen en behoudt de verzekerde zijn oorspronkelijke polisnummer.
“Met de introductie van E-wijziging wordt de concurrentiepositie van de bij ons aangesloten tussenpersonen versterkt”, aldus Voogd & Voogd.

Reageer op dit artikel