nieuws

Bij PVF leencapaciteit hypotheken naar 125%

Archief

PVF Pensioenen heeft het verstrekkingspercentage voor particuliere hypotheken verhoogd tot en met 125% van de executiewaarde. Ook is een actietarief ingevoerd.

Het verhogen van de maximum leencapaciteit tot 125% van de executiewaarde geldt voor zowel bestaande als voor lopende particuliere hypotheken. Een voorwaarde is wel, dat de staat van onderhoud van het pand goed moet zijn.
De productverbetering van PVF Pensioenen (ruim 700 medewerkers) heeft geen betrekking op aflossingsvrije hypotheken waarvoor een maximum verstrekking van 75% van de executiewaarde geldt.
PVF Pensioenen heeft verder de hypotheekrente voor alle productvormen met een rentevaste termijn van tien jaar en van twaalf jaar (incl. rentebedenktijd van twee jaar) verlaagd met 0,1%. Ook is een nieuw handboek hypotheken uitgebracht.

Reageer op dit artikel