nieuws

Bij intermediair veel animo voor bridgetoernooi

Archief

Er blijkt onder het intermediair verrassend veel belangstelling te bestaan voor de 26e editie van het Assurantie Bridge Toernooi, dat op 19 januari a

s. in Utrecht wordt gehouden. Namens de organiserende SNS Reaal Groep stelt Ruud Verhoef: “De afgelopen jaren waren de tussenpersonen mondjesmaat vertegenwoordigd, hooguit tien paren, maar nu hebben zich uit die kring al veertig paren aangemeld”. Daarnaast willen veel maatschappijen weer meedoen, maar het aantal plaatsen (126 paren) is beperkt. “Ook diverse maatschappijen die niet eerder meededen, willen nu meedoen. Daarom verwachten wij dat we aan enkele grotere maatschappijen ‘nee’ zullen moeten verkopen, omdat het al bijna vol zit.” Meer informatie: ruud.verhoef@reaal.nl.

Reageer op dit artikel