nieuws

BFD deze week naar de Kamer

Archief

Het Besluit Financiële Dienstverlening (BFD) wordt deze week door minister Zalm naar de Tweede Kamer gestuurd. Op 18 augustus werd het advies van de Raad van State over de BFD al naar minister Zalm gestuurd. “De minster heeft het op 30 september ter tekening aangeboden gekregen”, aldus een woordvoerder van het ministerie van Financiën.

De Tweede Kamer krijgt het besluit enkele weken ter inzage in een zogenaamde voorhangprocedure. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan kan de Kamer beslissen dat deze worden afgehandeld in een commissievergadering. Volgens de woordvoerder wordt de Wet Financiële Dienstverlening op 15 november ingevoerd. “Eind oktober gaat ook de Vrijstellingsregeling door en kan de WFD met bijbehorende besluiten op 15 november ingevoerd worden.”

Reageer op dit artikel