nieuws

Bezwaren ZN tegen ‘report card’

Archief

Bezwaren ZN tegen ‘report card’

Zorgverzekeraars Nederland (ZN) is op zich niet tegen ‘report card’, het vergelijkingssysteem dat de Consumentenbond gaat opzetten over zorgverzekeraars (zie AM 14, pag. 34) maar heeft wel bedenkingen tegen het systeem dat de bond hiervoor heeft ontwikkeld. ZN denkt dat er naar teveel zaken wordt gekeken en dat daar geen zuiver vergelijkingsmateriaal uitkomt.
Z en Z
In verband met dekkingsuitbreidingen heeft Zorg en Zekerheid met de gemeente Leiden een nieuw contract gesloten voor de aanvullende zorgverzekering van Leidse minima. De verzekerden kunnen kiezen uit de Gemeente-Standaard en de Gemeente-Top met een maandpremie van respectievelijk e 10,95 en e 18,50. Voor 2004 draagt de gemeente draagt e 9,75 per maand bij.

Reageer op dit artikel