nieuws

Bezem door directie Nationale-Nederlanden

Archief

Freek Wansink, directeur Verkoop, en Hans Kadiks, directeur Levensverzekeringen Particulieren, vertrekken bij NN.

Zowel Wansink, die vertrekt naar Generali, als Kadiks hebben bij NN een lange staat van dienst. Gevraagd naar de reden van het vertrek, zegt een woordvoerder “dat het de bedoeling is NN weer goed op de rails te krijgen en soms heb je daar nieuwe mensen bij nodig”. Overigens wordt benadrukt dat Wansink en Kadiks zich jarenlang enorm hebben ingezet voor NN en daarbij zeer veel goede diensten hebben bewezen.
Wansink, die per 1 augustus plaatsvervangend algemeen directeur van Generali en directeur van Generali Schade wordt, wordt bij NN opgevolgd door Frits van Bruggen, nu nog directielid van RVS Verzekeringen. Wansink volgt bij Generali Hubert Voskuijl op die op 30 juni op eigen verzoek na 38 jaar Generali verlaat.
Kadiks neemt per 1 juli een sabbatical leave. Hij wordt opgevolgd door een ander RVS-directielid, namelijk Martijn Gribnau. De opvolger van Gribnau bij RVS wordt Ewout Steenbergen, die hoofd Corporate Strategy ING Group was. De opvolger van Van Bruggen zal later dit jaar bekend gemaakt worden.
Hans Kadiks neemt een sabbatical leave.
Freek Wansink vertrekt naar Generali.

Reageer op dit artikel