nieuws

Beursmakelaar komt met leveringsvoorwaarden

Archief

De in mei opgerichte co-assurantiemakelaar Axle Three Insurance Brokerage heeft eigen leveringsvoorwaarden ontwikkeld voor zijn bemiddelingsdiensten. “Zo weten onze klanten exact waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Ook ligt door de leveringsvoorwaarden vast wat wij van de klant verwachten. Wij vinden dat de Gidi-advieswijzer te veel geënt is op de particuliere relaties. Door middel van deze leveringsvoorwaarden hebben wij getracht tot een Gidi-advieswijzer voor de zakelijke markt te komen.”

Daarnaast gaat Axle Three voor premiebetaling en schade-uitkeringen gebruikmaken van een derdenrekening. “Hierdoor hebben verzekeraars de garantie dat de hun toebehorende premies ook aan hen uitgekeerd worden. Tevens kunnen we de klanten op deze wijze letterlijk garanderen dat de schade-uitkeringen ook bij hen terecht komen.” Axle Three wil met deze maatregelen een voortrekkersrol in het kader van de Wet Financiële Dienstverlening.

Reageer op dit artikel