nieuws

Beraad belangenbehartigers letselschade

Archief

Personenschaderegelaar Peter Koudstaal heeft het initiatief genomen voor een “constructief overleg in de personenschadewereld” op de Pier in Scheveningen. Aanleiding vormen de actuele ontwikkelingen in letselschadeland, waaronder de geruchtmakende reclames van Achmea in haar Nederpoort. Op ‘de rol’ voor de bijeenkomst van 3 oktober staan onder meer ‘keurmerken’, het PIV-convenant met betrekking tot de kosten buiten rechte, keuringen en partijdige keuringsartsen, en wat te doen bij het eenzijdig door verzekeraars staken van onderhandelingen in letselschadezaken.

Welkom op het overleg zijn alleen deskundigen (advocaten, experts, schaderegelaars) die namens slachtoffers optreden. “Experts van verzekeraars of collega’s met een gemengde praktijk ontmoeten wij graag bij andere gelegenheden.” Meer informatie: www.pieroverleg.nl.
 

Reageer op dit artikel