nieuws

BeneVia gaat volledig digitaal

Archief

Het assurantiebedrijf BeneVia Adviesgroep gaat vanaf 1 januari volledig digitaal werken en maakt daarvoor gebruik van een nieuw bedrijfsnetwerk dat buiten de deur staat.

De adviseurs van BeneVia kunnen vanaf welke plek dan ook inloggen op het virtuele netwerk. Alle software van het bedrijf, waaronder ook de Anva-software komt in Den Bosch op een beveiligde computer te staan in een ook nog eens beveiligde bunker. Het ICT-bedrijf Tribion is leverancier van dit Virtual Private Office (VPO).
De keuze voor dit netwerk houdt ook in dat klanten van BeneVia voortaan online premies kunnen berekenen, polissen kunnen sluiten, mutaties kunnen doorgeven en schades kunnen doorgeven. Ze krijgen een eigen digitaal dossier waarin ze hun polissen kunnen beheren, ook die niet via BeneVia lopen.
Veiligheid en betrouwbaarheid waren voor directeur Arie van den Berg de belangrijkste overwegingen om met Tribios in zee te gaan. “Al onze medewerkers, aangesloten kantoren en subagenten moeten te allen tijde veilig en ongestoord kunnen werken. Dat konden we hier in Heinenoord niet meer op die manier garanderen.”
Beschikbaar
De nieuwe weboplossing die door BeneVia ontwikkeld is, komt ook beschikbaar voor andere tussenpersonen. Kantoren kunnen de keuze maken tussen het regelen in de backoffice van BeneVia of alleen de applicatie en die gebruiken voor hun eigen volmachtkantoor. De kosten zijn afhankelijk van onder meer de omvang van het kantoor.

Reageer op dit artikel