nieuws

BeneVia Adviesgroep (Heinenoord) richt digitale tussenpersoon op

Archief

De BeneVia Adviesgroep (Heinenoord) is sinds kort ook operationeel als internetbedrijf. Via www.directverzekerd.nl worden particuliere polissen in volmacht ondergebracht bij het eigen assuradeurenbedrijf.

De site www.directverzekerd.nl fungeert inmiddels als een digitale tussenpersoon voor alle particuliere schadeverzekeringen, aldus directeur/eigenaar Arie van den Berg. “Daarbij is gekozen voor verlaging van de provisie met gemiddeld 10%, die vervolgens als premiekorting wordt teruggegeven aan de klant.”
De in eigen beheer ontwikkelde website biedt voor autoverzekeringen de mogelijkheid tot vergelijking tussen drie verzekeraars: London, Noordhollandsche en het eigen volmachtbedrijf. Van den Berg: “Ons volmachtbedrijf Heinenoord Assuradeuren werkt met een pooltarief van London, Avéro Achmea, Reaal en Fortis.”
Unigarant
Binnenkort verwacht Van den Berg Unigarant te kunnen toevoegen als risicodrager en op langere zullen alle volmachtmaatschappijen, dus inclusief Reaal, Fortis, NN en Avéro, in één klantenoverzicht worden getoond. “Het aantal bezoekers stemt ons tot tevredenheid. Bovendien zijn er zo’n twintig polissen gesloten.”
Van den Berg is ervan overtuigd dat internet een belangrijk deel van de verkoop via het intermediair gaat invullen. “Wij willen niet achter de feiten aanlopen. De vijftien tussenpersonen die zijn aangesloten bij onze groep kunnen daarvan meeprofiteren. En natuurlijk hebben we nu een extra troef voor een sterke uitbreiding van dit tussenpersonenbestand.”

Reageer op dit artikel