nieuws

Bemiddelaars Nedasco nu ook in hypotheken Vanaf 1 april biedt Nedasco

Archief

de bij haar aangesloten bemiddelaars een hypothekenarrangement

Daartoe is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Nederlands Financieel Instituut (Nedfin), dat de hypotheekbemiddeling en offerteservice voor haar rekening neemt. Het arrangement is exclusief voor het bij Nedasco aangesloten intermediair, dat door de samenwerking tussen Nedasco en Nedfin nu kan beschikken over een ruim aanbod aan schade-, zorg-, leven- én hypotheekproducten. Eigen onderzoek van Nedasco onder relaties eind vorig jaar heeft aangetoond dat daar grote behoefte aan bestaat. Nedfin staat garant voor een ruim assortiment hypotheekproducten. Offertes worden binnen 48 uur uitgebracht, verwerkt en het intermediair wordt digitaal geïnformeerd over de afhandeling. Er wordt gewerkt met een vaste kostprijs per offerte, zodat de reguliere afsluit- en doorloopprovisie ten goede komt aan de bemiddelaar. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van de rekening-courant die de bemiddelaar bij Nedasco heeft, waarlangs de financiële afwikkeling tussen Nedfin en het intermediair verloopt. Vereenvoudigen “Met deze samenwerking in aanvulling op de recent door ons verbeterde levenpropositie kunnen we het met ons samenwerkende intermediair toegevoegde waarde bieden”, zegt rik Geels, directielid van Nedasco. “Nedfin is een prima partner en samen zorgen we voor een goede ondersteuning van onze relaties op het gebied van hypotheken. Het intermediair kan zijn inkoop daardoor verder vereenvoudigen.” Ook Ron Schulte Fischedick, directeur Nederlands Financieel Instituut is enthousiast over de samenwerking. “Inmiddels is Nedfin uitgegroeid tot een van de grotere hypotheekvolmachtbedrijven in Nederland. Doordat Nedfin werkzaam is voor adviesketens en geclusterde groepen intermediairs is de dienstverlening zeer gericht. Nedasco is de vijfde landelijke partij die zich bij Nedfin aansluit.”

Reageer op dit artikel