nieuws

Beleggingsverzekering garandeert eindkapitaal

Archief

Levensverzekeraar Uw Toekomst heeft een beleggingsverzekering ontwikkeld waarbij het eindkapitaal is gegarandeerd.

Het Gegarandeerd Beleggingsplan is een opmerkelijke variant op de reguliere beleggingspolis. De garantie van het eindkapitaal is mogelijk doordat Uw Toekomst de premie kan verlagen of verhogen.
Voor een eindkapitaal plus overlijdensdekking van f 250.000 moet de polishouder in principe f 1.767,26 premie per maand betalen. Na twee jaar volgt een premieherrekening op basis van het gerealiseerde beleggingsrendement. Daarna volgt tot de einddatum – de looptijd is tien jaar – een jaarlijkse herrekening. Alternatieve eindkapitalen (en overlijdensuitkeringen) zijn f 25.000, f 50.000, f 100.000 en f 150.000.

Reageer op dit artikel