nieuws

Beleggingskrediet Koersavance nieuw product KapitaalVisie

Archief

Ondersteund door een reclamecampagne in landelijke kranten, huis-aan-huisbladen en rtv-gidsen heeft KapitaalVisie in Hengelo het spaar- en leenproduct Koersavance op de markt gebracht. Het beleggingskrediet wordt aangeboden via de website www.koersavance.nl en speelt in op het nieuwe belastingregime.

‘Het krediet van de nieuwe eeuw’, zoals Kapitaalvisie, het product noemt, is een combinatie van een doorlopend krediet en beleggingsrekening. Tot aan de afgesproken limiet kan de kredietnemer vrij over het doorlopend krediet beschikken; daarboven wordt 70% van de kredietlimiet extra geleend en gestort op een beleggersrekening. Dit geld wordt belegd in een fonds. Het rendement kan worden aangewend voor verlaging van de maandlasten of worden opgespaard voor de aflossing van het doorlopend krediet na maximaal vijftien jaar.
Financiële Diensten (75 medewerkers), onderdeel van KapitaalUnie Holland. Het bijna 35 jaar oude familiebedrijf heeft vestigingen in Alkmaar (KapitaalVisie Commerciële Diensten), Den Bosch en het Overijsselse Hengelo, waar twee kantoren zijn. De directie bestaat uit vader Jan (62) en zoon Jonathan (28) Koole. De Koole’s hebben begin 1999 levensverzekeraar Dutchlife opgericht als risicodrager voor beleggingsverzekeringen, maar deze maatschappij is nog niet operationeel geworden.

Reageer op dit artikel