nieuws

Beleggingshypotheek van CVB belegt nu in fondsen van SNS

Archief

CVB Bank heeft zijn beleggingshypotheek vernieuwd. Er wordt nu belegd in SNS-fondsen.

De individuele beleggingsfondsen zijn vervangen door de Optimaalfondsen van SNS. “Kenmerken zijn spreiding, gemak én een passende portefeuille”, aldus CVB. De beleggingen worden gespreid over liquiditeiten, obligaties, aandelen en vastgoed. Door de aanpassing is ook de aanvraagprocedure vereenvoudigd. De klant hoeft nog maar één handtekening te plaatsen voor de overeenkomst, het beleggingsprofiel en de fondskeuze.
Tot 1 juni geeft CVB Bank een extra rentekorting van 0,2% op de hypotheek. De actie kan worden gecombineerd met de 10=6-actie, waarbij de rente tien jaar kan worden vastgezet tegen het zesjaarstarief. De maximale rentekorting voor de CVB Beleggingshypotheek komt daarmee op 0,4%.

Reageer op dit artikel