nieuws

Beleggingshypotheek Stad Rotterdam hypotheekproduct van het jaar

Archief

De beleggingshypotheek van Stad Rotterdam is tijdens het tiende Hypotheken Event in Scheveningen verkozen tot hypotheekproduct van het jaar.

Deelnemers aan het door IIR georganiseerde congres konden hun stem uitbrengen op vijf genomineerden. Naast de uiteindelijke winnaar waren dat de AXA Hypotheek, de Bouwfonds BeleggingsSelect Hypotheek, de Frankrijkhypotheek van CenE Bankiers en het Zwolsche Algemeene Dynamisch Hypotheek Plan.
Na telling van de stemmen bleek een ex aequo-uitslag het resultaat. De vijfkoppige jury, met onder andere Bas Millenaar (Hypothekers Associatie) en Martin Koot (MoneyEyes), moest vervolgens de doorslag geven. Daarbij bleek Stad Rotterdam uiteindelijk de leverancier van het beste product.
Het juryrapport meldt: “De Stad Rotterdam Beleggingshypotheek weet de opnamemogelijkheden van box 3 moeiteloos te combineren met het gegarandeerde rendement van de spaarhypotheek en de flexibele overlijdensdekking van een gemengde verzekering.” De hypotheek wordt sinds mei vorig jaar aangeboden. “De eerste verkoopcijfers hebben ons prettig verrast”, aldus een medewerker van Stad Rotterdam.
Een eervolle vermelding was er voor de Frankrijk-hypotheek van CenE Bankiers. Dit product onderscheidt zich voornamelijk door de extra service die geboden wordt.
Directeur Jacques Julicher (tweede van links) en zijn collega’s van Stad Rotterdam tonen de gewonnen prijs.

Reageer op dit artikel