nieuws

“Beleggen is eng”

Archief

“Beleggen is eng en andere griezelverhalen…” Dat is de titel van een 60 pagina’s tellend boekwerkje, dat een geldbesparende wegwijzer moet zijn, voor iedereen die een pensioen- of lijfrentepolis, hypotheek of spaarverzekering wil afsluiten.

Het boekje – van de hand van drs. J.M. Hagenaars, hoofd marketing van Royal Leven – geeft historische feiten over aandelen, obligaties en deposito’s, bespreekt rendementen, kosten en risico’s van beleggen en geeft tips voor de keuze van verzekering en verzekeraar. Het boekwerk, mede opgesteld door bureau Dullemond & Oosterbaan, is niet alleen bedoeld voor het intermediair maar vooral voor de consument zelf.
Het boekje is per fax te bestellen bij Dullemond & Oosterbaan onder nummer 033-258.03.40. De kosten zijn f 19,95, exclusief f 3,95 verzendkosten.

Reageer op dit artikel