nieuws

Beleggen binnen het financiële plan

Archief

Bij Kluwer is de vierde druk verschenen van het boek ‘Beleggen binnen het financiële plan’.

Met het boek verschaft auteur Hans Nibbering de financieel planner inzicht in het formuleren van realistische verwachtingen voor wat betreft rendementen. Dat moet tevreden klanten opleveren en maakt dat de adviseur zonder zorg binnen de WFD kan adviseren. Met het toegenomen vermogen in de Nederlandse samenleving is de behoefte aan het beheer van vermogen gegroeid. ” Turbulente financiële markten hebben de noodzaak van risicobeheer duidelijk aangetoond”, aldus Nibbering.”
Het boek ‘Beleggen binnen het financiële plan’ (ISBN 90 13 028543) is deel 2 in de Kluwer-serie Wegwijzers Financieel Advies en kost _ 27,50 (abonnees 15% korting).

Reageer op dit artikel