nieuws

Belangstelling voor ANWB-autopolis verdrievoudigd

Archief

Sinds 1 april is het mogelijk om de vorig jaar geïntroduceerde autoverzekering van de ANWB on line af te sluiten. “Dat heeft ertoe geleid dat de belangstelling voor dit product inmiddels is verdrievoudigd”, meldt een woordvoerder. 

Via de site www.anwb.nl kunnen klanten uitrekenen wat ze aan premie kwijt zijn voor een van de drie beschikbare modules: WA, WA Plus en Casco Select. Aanvullend zijn ook verzekeringen te sluiten voor verhaalsrechtsbijstand, schade van inzittenden, ongevallen van inzittenden en vervangend vervoer. 
Het feit dat het kortingspercentage hoog kan oplopen, is mede debet aan het commerciële succes van dit ANWB/Unigarantproduct. Wie meer dan negen jaar schadevrij rijdt en lid is van de ANWB, kan bij aanschaf van deze polis rekenen op 90% korting: 80% no-claim-, 5% ervaren rijders- en 5% lidmaatschapskorting. Een inwonende partner met een eigen auto krijgt dezelfde no-claim korting en wie voor 1 november sluit, kan profiteren van 10% korting op een slipcursus bij het ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad. 
Risicodrager van deze autopolis is London Verzekeringen.

Reageer op dit artikel