nieuws

Beijer-directeur wordt topambtenaar

Archief

Directeur drs H

B.M. van der Laan (52) van de Beijer Adviesgroep in Haarlem wordt per 1 mei de nieuwe plaatsvervangend directeur-generaal van Industrie & Diensten van het ministerie van Economische Zaken. Van der Laan noemt het aanbod van de functie “een eervolle benoeming”. Hij begon zijn loopbaan in 1974 als beleidsmedewerker bij de Industriebond FNV. Met zijn ervaring opgedaan in het bankwezen – van 1985 tot 1989 was hij algemeen secretaris bij de Nationale Investeringsbank en van 1989 tot 1995 was hij lid van de directie respectievelijk Raad van Bestuur van de CVB Bank en SNS Bank – denkt hij een bijdrage te kunnen leveren aan het stimuleren van het Nederlandse bedrijfsleven. “Bedrijven in ons land zijn nogal traag met het invoeren van investeringen in nieuwe informatiesystemen en programma’s. Pas na verbetering hiervan kan de dienstverlenende sector beter gaan concurreren met het buitenland”, aldus Van der Laan.

Reageer op dit artikel