nieuws

Beijer Adviesgroep vormt apart bedrijf voor employee benefits

Archief

Drs H.B.M. van der Laan treedt op 1 oktober toe tot de directie van de Beijer Adviesgroep in Heemstede. Van der Laan wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de hele groep.

Aanleiding voor de versterking van het management is de oprichting van de nieuwe werkmaatschappij Beijer Benefits Consultants. “De taken van dit bedrijf reiken verder dan de traditionele assurantiebemiddeling”, aldus Van der Laan.
Beijer Benefits Consultants gaat werk maken van voorlichting en advies over de sociale voorzieningen, die werkgevers en werknemers meer en meer zelf moeten invullen. Daarnaast zal de nieuwe werkmaatschappij de gehele administratie ten behoeve van werkgevers op zich nemen en zorg dragen voor de persoonlijke begeleiding van werknemers. “Die taak vergt een deskundige en efficiënte organisatie”.
Van der Laan was voorheen lid van de raad van bestuur van de SNS Bank Nederland en voorzitter van de directie van de CVB Bank.

Reageer op dit artikel