nieuws

Beheerd vermogen ING naar f 345 mld

Archief

Het beheerd vermogen van ING Groep is vorig jaar gestegen met 36% tot f 345 (253) miljard.

De instroom van nieuw geld (f 27 mld) droeg voor bijna 30% bij aan de groei. Het beheerd vermogen voor derden vertoonde een sterke toename van bijna 50%; de omvang van de beleggingsfondsen steeg met meer dan 60%.
Zo haalde het ING Bank Communicatie Technologie Fonds in november 1999 in twee weken tijd f 650 mln op. Ook de zogenaamde clickfondsen blijven populair, bijvoorbeeld het ING Continu Click Fonds Euro Stoxx 50 met een omvang van f 333 mln.
ING Groep klom op de wereldranglijst van vermogensbeheerders van de 22e naar de 19e plaats op basis van de laatst beschikbare cijfers per ultimo 1998. In Europa staat ING Groep op de 7e plaats.

Reageer op dit artikel