nieuws

Behaenk opent 18e vestiging

Archief

Behaenk Adviesgroep heeft een vestiging geopend in Loosduinen (Den Haag). De adviesketen met hoofdzetel in Delft telt nu achttien (franchise)kantoren.

De Behaenk-organisatie heeft advieskantoren verspreid over Zuidwest- en Midden-Nederland, waaronder zes regiokantoren in Delft, De Lier, Gouda, Maassluis, Malden en Oosterhout. De Haagse vestiging (negen medewerkers) staat onder leiding van Peter Dessens en bedient zo’n tweeduizend relaties in De haagse regio, aldus Behaenk.
De organisatie zegt vorig jaar te zijn gegroeid van negentig naar 150 medewerkers. Het relatiebestand zou zijn toegenomen met 55%. Voor dit jaar rekent Behaenk op een verdere toename van het aantal medewerkers met 50, van wie twintig adviseurs. Het aantal werknemers moet voor het jaar 2000 zijn toegenomen tot 250.
Behaenk wil verder uitbreiding van het kantorennet met vestigingen in Leiden, Zoetermeer, Nieuwegein, Dordrecht, Breda en Eindhoven. Welke locaties het worden, hangt af van reagerende franchisenemers die worden geworven via advertenties in vakbladen.
De keten zegt samen te werken met 55 verzekeraars en vijftien banken.

Reageer op dit artikel