nieuws

Beetles promoten nieuwe autoverzekering Unigarant

Archief

Unigarant heeft begin deze maand haar nieuwe autoverzekering gelanceerd. Belangrijkste kenmerken zijn de keuzevrijheid van de klant en de lage premie.

Met de slogan ‘minder premie, meer vrijheid’ legt Unigarant de nadruk op de lage premie (volgens Unigarant behorend tot de laagste drie in Nederland) en de keuzevrijheid van de verzekerde. De klant kan namelijk zelf de samenstelling van de polis bepalen. Naast de WA-verzekering zijn acht aanvullende dekkingen te sluiten.
Verder biedt de ANWB-dochter drie jaar aanschafwaardegarantie en een maximale no-claimkorting van 80%. Bij total loss door onder meer brand, storm of een aanrijding krijgt de verzekerde 10% meer uitgekeerd dan de dagwaarde. Deze overdekking geldt alleen als de auto meer dan drie jaar geleden is aangeschaft.
Net als bij onder andere Amev en Winterthur kan nu ook bij Unigarant de no-claimkorting voor de eerste gezinsauto worden overgenomen voor de tweede. Zijn met de tweede auto meer schadevrije jaren opgebouwd, dan geldt de hoogste korting voor beide voertuigen.
De accountmanagers van de mobiliteitsverzekeaar rijden de komende maanden ter promotie van de polis rond in donkerblauwe Volkswagen New Beetles.
De accountmanagers van Unigarant rijden de komende maanden rond in een donkerblauwe Beetle om de nieuwe autopolis te promoten.

Reageer op dit artikel